Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@16:27:21 GMT

بی ام و I8 را ۲۰۱۶ بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۱۲۶۳۵

بی ام و I8 را ۲۰۱۶ بشناسید

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بی ام و I8 مدل ۲۰۱۶ یک مدل انقلابی در این کلاس خودرو است. به عنوان اولین ماشین ورزشی با مصرف پایین و دارا بودن استاندارد‌های لازم، یک ماشین جمع و جور و دارای قدرت و صلابت و در هماهنگی کامل از موتور الکتریکی و موتور بنزینی، که باعث می‌شود خود را در حداکثر بهره وری و پویایی در جاده آشکار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین ماشین ورزشی است که با معماری LifeDrive طراحی شده و نوآورانه است. استفاده از موادی مانند کربن، لایه بندی چند سطحی در بدنه خود طراحی هوشمندانه همه اقداماتی است که در بخش BMW EfficientDynamics به آن رسیدگی شده است.

بی ام و I8 مدل ۲۰۱۶ به جرئت می‌توان گفت که بی رقیب است، ولی این خودرو در کلاس خود با پورشه ۹۱۱ و بنز‌ای ام جی مدل جی تی می‌تواند رقابت کند. بی ام و I8 مدل ۲۰۱۶ دارای قیمتی معادل ۷۵۰،۰۰۰ درهم است.

هر دستاورد بزرگ در دنیا داستان خود را دارد. این امر در مورد بی ام و I8 نیز صدق می‌کند. در مورد مدل I8 BMW، آن را در سال ۲۰۰۸ شرکت بی ام و برای اولین بار به عنوان پروژه راه اندازی و با هدف اختراع مجدد یک خودرو جهت تردد‌های شهری شروع بکار کرد. تنها یک سال بعد، EfficientDynamics BMW چشم انداز پر مفهوم خود را نشان دادخودرویی که پیشرو در تکنولوژی است و به طور کامل به سمت صرفه جویی در انرژی رفته است. BMW EfficientDynamics در این خودرو بدنبال یک خودروی بسیار سبک وزن و هوشمندبود و این ایده از یک ماشین ورزشی برای آینده بود. تولید BMW I8 شده نشانه اوج فعلی توسعه این شرکت است. ترکیبی از پلاگین در با ظاهر و عملکرد خیره کننده از یک ماشین ورزشی است.

هر دستاورد بزرگ در دنیا داستان خود را دارد. این امر در مورد بی ام و I8 نیز صدق می‌کند. در مورد مدل I8 BMW، آن را در سال ۲۰۰۸ شرکت بی ام و برای اولین بار به عنوان پروژه راه اندازی و با هدف اختراع مجدد یک خودرو جهت تردد‌های شهری شروع بکار کرد. تنها یک سال بعد، EfficientDynamics BMW چشم انداز پر مفهوم خود را نشان دادخودرویی که پیشرو در تکنولوژی است و به طور کامل به سمت صرفه جویی در انرژی رفته است. BMW EfficientDynamics در این خودرو بدنبال یک خودروی بسیار سبک وزن و هوشمندبود و این ایده از یک ماشین ورزشی برای آینده بود. تولید BMW i۸ شده نشانه اوج فعلی توسعه این شرکت است. ترکیبی از پلاگین در با ظاهر و عملکرد خیره کننده از یک ماشین ورزشی است.

از نظر موتور در مدل I8 BMW از یک سیستم قدرتمند پلاگین هیبریدی با ترکیبی از فن آوری BMW eDrive و یک BMW TwinPower توربو ۱٫۵ لیتری، موتور بنزینی ۳ سیلندر استفاده شده است که این‌ها همه با هم مزایای یک موتور الکتریکی و یک موتور بنزینی منجر به تولید یک تجربه رانندگی برجسته می‌شود.

موتور گفته شده می‌تواند با وجود حجم فقط ۱٫۵ لیتری خروجی ۲۳۱ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۳۲۰ نیوتن متر بدهددلیل این چیست. این نیرو از طریق گیربکس اتوماتیک شش سرعته به چرخ‌های عقب منتقل می‌شود. خروجی موتور هیبریدی – الکتریکی مخصوص این مدل ۱۳۱ اسب بخار و حداکثر گشتاور آن ۲۵۰ نیوتن متر است. این نیرو از طریق جعبه دنده اتوماتیک two-stage به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. باتری این مدل، ولتاژ بالا، لیتیومی – یونی با خنک کننده مایع و ظرفیت قابل استفاده ۵ کیلو وات است. ترکیب موتور بنزینی و برقی در کنار مدیریت انرژی هوشمند، خروجی قدرتی معادل ۳۶۲ اسب بخار (۶ برابر پراید) ایجاد کرده است.

حداکثر گشتاور این محصول هم ۵۷۰ نیوتن متر است. سرعت این خودرو در ۴٫۴ ثانیه از صفر به صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد. مصرف سوخت این مدل، ۲٫۵ لیتر در صد کیلومتر و معادل ماشین‌های کوچک است.

تکنولوژی پیشرفته شاسی خودرو دارای ویژگی‌هایی همچون محور جلوی دو جناغی، محور عقب پنج اتصاله، غربیلک فرمان الکترونیکی، کنترل متغیر کمک فنر‌ها و چرخ‌های آلیاژ سبک ۵۰٫۸ سانتیمتری است. ساختمان سبُک هوشمند BMW بکارگیری فیبر – کربن غنی شده (CFRP) در ساخت اتاقک مسافرین، در‌های آلومینیومی – CFRP، صفحه ادوات منیزیومی، شاسی آلومینیومی و پارتیشن شیشه‌ای میان اتاقک سرنشینان و صندوق عقب باعث شده است تا وزن این اتومبیل به ۱۴۹۰ کیلوگرم کاهش یابد. فایل اپشن‌های استاندارد بی ام بلیو BMW i۸ را به صورت PDF دانلود کنند.

بی ام و I8 مدل ۲۰۱۶ دارای امکانات رفاهی نظیر اینترنت مجهز به TELE service برای رفع عیب خودرو از راه دور، مجهز به BMW APP (اپلیکیشن بی ام دبلیو قابل نصب بروی اپل واچ برای قفل و باز کردن خودرو و سایر امکانات دیگر) ,۲۰ گیگابایت جافظه جانبی، ۶ ایربک، چراغ‌های جلو تطبیقی، کنترل اتوماتیک محدوده چراغ جلو، چراغ روز، چراغ‌های عقب LED, کنترل پایداری دینامیکی ABS, (سیستم ضد قفل ترمز) , EBD (توزیع نیروی ترمز الکترونیکی) ,دوربین عقب سرعت سنج، پور ویندوز – جلو و عقب، کنترل پایداری خودرو (VSC) ,عقب پنجره Defogger الکتریکی, Sunroof, کروز کنترل تنظیم شیب فرمان تعداد بلندگو‌های ۶، صندلی‌های عقب تاشو، صندلی‌های چرم سوکت ۱۲ ولت، اندازه چرخ ۲۰، بلوتوث، صفحه نمایش ۸.۸ اینچ، سانروف، یواس بی، سنسور پارک, AUX , کنترل صوتی بر روی فرمان، کروز کنترل روی فرمان و کیت تعمیر تایر است.

در مورد ایمنی در این خودرو بصورت خلاصه عرض می‌کنم که این خودرو دارای امکانات ایمنی نظیر کنترل پارک کردن، سیستم کنترل کروز با عملکرد ترمز، سنسور باران و عملکرد تماس اضطراری هوشمند، بسته انتخابی پشتیبان راننده همراه با پشتیبان سیستم روشنایی، دوربین دید عقب، دید پیرامونی، اطلاعات محدودیت سرعت شامل اطلاعات ورود ممنوع، اخطار برخورد با عابران پیاده و عملکرد ترمز، نمایش اطلاعات وضعیت پیش روی راننده، اطلاعات ترافیک و خدمات جابجایی ویژه  BMW است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟

در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری استفاده شده است؛ ارقامی که نشان می‌دهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.

به گزارش پرشین خودرو، بهار هر سال فصل انتشار آمار و ارقام مرتبط با عملکرد اقتصادی و صنعتی کشور است و امسال نیز از این قاعده مستثنی نبود؛ اما انتشار لیست ۱۰۰ واردکننده نخست کشور از طرف گمرک در اوایل اردیبهشت ۱۴۰۳، بازار تحلیل این آمار را داغ کرده و در این میان، توجهات زیادی به ارزبری خودروسازان، مخصوصا خصوصی‌ها جلب شده است. از دلایل این موضوع می‌توان به حاشیه‌های تامین ارز تولید خودرو در پایان سال ۱۴۰۲ و همچنین بازگشایی دوباره مرز‌های کشور به روی خودرو‌های وارداتی اشاره کرد.

در این مطلب سعی شده که نگاهی به این آمار و ارقام انداخته شود و با استفاده از داده‌های مربوط به ارزبری خودرو‌های مختلف که توسط وزارت صمت گزارش شده، تصویر بهتر و شفاف‌تری از این موضوع ترسیم شود؛ اما پیش از آن، مناسب است که آمار کلی صادرات و واردات کشور و همچنین عملکرد صنعت خودرو در سال ۱۴۰۲ را مرور کنیم.

صادرات و واردات ایران در سال ۱۴۰۲، به ترتیب معادل ۸۶.۹ و ۶۶.۲ میلیارد دلار بوده است. بر این اساس، متوسط ارزش صادراتی و وارداتی هر تن کالا، به ترتیب ۳۶۲ و ۱۶۹۷ دلار بدست می‌آید که می‌تواند نشان‌دهنده این موضوع باشد که به طور کلی، اقلام صادراتی ایران به مواد خام نزدیک‌ترند و ارزش افزوده کمتری دارند؛ درحالیکه ارزش افزوده اقلام وارداتی بسیار بیشتر است.

از میان ۶۶.۲ میلیارد دلار واردات ایران در سال ۱۴۰۲، حدود ۶ میلیارد دلار مربوط به اجزا و قطعات خودرو، ۷۸۲ میلیون دلار مربوط به اجزا و قطعات موتورسیکلت، ۸۵۰ میلیون دلار مربوط به واردات کشنده (کامیون) و ۲۲۴ میلیون دلار نیز مربوط به واردات ۱۱،۲۳۶ دستگاه خودرو سواری نو بوده است.

خودروسازان ایرانی در سال ۱۴۰۲ موفق به تولید یک میلیون و ۱۳۲ هزار دستگاه خودروی سواری، ۱۶۶ هزار دستگاه وانت و در مجموع، یک میلیون و ۳۳۹ هزار دستگاه وسیله نقلیه شدند. از این میزان، سهم خودروسازان خصوصی از تولید سواری ۲۵۱ هزار دستگاه، وانت ۳۲ هزار دستگاه و مجموع وسایل نقلیه ۳۰۷ هزار دستگاه بوده است.

در صورتی که قیمت کارخانه خودرو‌های سواری و وانت مبنای محاسبه قرار گیرد، میزان فروش این خودرو‌ها در سال گذشته به ۷۶۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد که با در نظرگرفتن ۵۱،۵۰۰ تومان به عنوان متوسط قیمت دلار آزاد در این سال، این رقم معادل ۱۴.۷۵ میلیارد دلار خواهد شد.

در صورتی که به این مقدار، ارزش خودرو‌های وارداتی را نیز اضافه کنیم، فروش خودرو‌های سواری و وانت در سال ۱۴۰۲ در ایران به بیش از ۱۵ میلیارد دلار خواهد رسید که با در نظر گرفتن تولید ناخالص داخلی ۴۰۳.۵ میلیارد دلاری براساس گزارش صندوق بین‌المللی پول، این رقم حدودا معادل ۳.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی ایران می‌شود.

بر همین اساس، متوسط قیمت خودرو در سال ۱۴۰۲ در ایران، رقمی در حدود ۶۰۰ میلیون تومان، معادل تقریبا ۱۱،۵۰۰ دلار تخمین زده می‌شود.

با بررسی لیست ۱۰۰ واردکننده نخست کشور در سال ۱۴۰۲، نام ۲۱ شرکت فعال در زمینه صنعت خودرو، موتورسیکلت و قطعه به چشم می‌خورد. این ۲۱ شرکت شامل ۸ شرکت سازنده خودروی سواری (صنایع خودروسازی مدیران، کرمان موتور، بهمن موتور، سایپا، مجتمع صنعتی آرین پارس موتور [مشترکا سازنده خودروی سواری و تجاری]، ایران خودرو خراسان، ایران خودرو و صنایع اتومبیل‌سازی فردا)، ۵ سازنده خودروی تجاری (ایران خودرو دیزل، بهمن دیزل، گروه خودروسازی مایان، آریا اورست ماشین و مجتمع صنعتی پیلسان)، ۲ سازنده موتورسیکلت (کویر موتور اوراسیا و نیرو موتور سامان) و ۶ شرکت فعال در زمینه تامین قطعات (کوروش موتور آریا، صنایع تولیدی کروز، ایران خودرو ساپکو، دنیای قطعات پارتیان صنعت بم، گیربکس و اکسل سایپا و گروه صنعتی بارز) است.

ارزش واردات این ۲۱ شرکت در سال ۱۴۰۲ معادل ۵.۸۵ میلیارد دلار (۸.۸ درصد از کل ارزش واردات) بوده که از این میزان، ارزش واردات سازندگان خودروی سبک ۳.۳۲ میلیارد دلار، سازندگان خودروی سنگین ۸۸۰ میلیون دلار، سازندگان موتورسیکلت ۱۸۰ میلیون دلار و شرکت‌های فعال در زمینه تامین قطعات ۱.۴۶ میلیارد دلار بوده است.

با توجه به اینکه در این لیست، ارزش واردات براساس شرکت دسته‌بندی شده است و در این میان ارقام مربوط به خودروساز و تامین‌کننده به تفکیک وجود دارد، نمی‌توان آن را تنها مبنای محاسبه ارزبری هر دستگاه خودرو قرار داد؛ به علاوه اینکه این لیست صرفا شامل ۱۰۰ واردکننده نخست کشور است و قطعا سایر شرکت‌های فعال در صنعت خودرو، موتورسیکلت و قطعه در ادامه لیست حضور دارند.

برای محاسبه متوسط ارزبری خودرو‌های هر شرکت (با احتساب ارزبری در خودروساز و قطعه‌ساز)، بهتر است از اطلاعات منتشره توسط وزارت صمت نیز کمک گرفته شود.

با بررسی اطلاعات منتشره از ارزبری محصولات خودروسازان کشور در کنار آمار تولید سال ۱۴۰۲ و اطلاعات منتشره توسط گمرک، می‌توان به تخمینی از کل ارزبری این محصولات دست یافت. بر این اساس، در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری استفاده شده است؛ ارقامی که نشان می‌دهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است. از این بین، ۲.۵۲ میلیارد دلار به محصولات خودروسازان خصولتی و ۲.۹۳ میلیارد دلار به محصولات خودروسازان خصوصی اختصاص یافته است.

از ۲.۵۲ میلیارد دلار اختصاص یافته به خصولتی‌ها، ۱.۷۱ میلیارد دلار صرف محصولات ایران خودرو و ۸۱۰ میلیون دلار نیز صرف محصولات سایپا شده است.

برهمین اساس، به طور متوسط، هر خودروی ایران خودرو ۳،۳۲۷ دلار و هر خودروی سایپا ۲،۲۲۶ دلار ارزبری داشته است. به عبارت دیگر، هر یک میلیون دلار تخصیص ارز به سایپا، توانسته ۴۴۹ دستگاه خودروی نو به ناوگان خودروی کشور بیافزاید. این رقم در مورد ایران خودرو معادل ۳۰۱ دستگاه بوده است.

این محاسبات برای خصوصی‌ها نشان می‌دهد که از ۲.۹۳ میلیارد دلار اختصاص داده شده، ۱.۷۹ میلیارد دلار به مدیران خودرو، ۵۴۰ میلیون دلار به کرمان موتور، ۳۰۰ میلیون دلار به بهمن، ۱۴۰ میلیون دلار به آرین پارس موتور، ۱۱۰ میلیون دلار به فردا موتورز و ۷۰ میلیون دلار به ماموت خودرو اختصاص یافته است که اگر متوسط ارز تخصیص یافته به هر دستگاه محاسبه شود، برای خودرو‌های مدیران خودرو این رقم معادل ۱۲،۸۲۳ دلار، کرمان موتور ۹،۲۰۷ دلار، بهمن ۱۳،۰۹۳ دلار، آرین پارس موتور ۱۴،۵۶۰ دلار، فردا موتورز ۱۳،۰۵۰ دلار و ماموت خودرو ۱۷،۲۴۱ دلار بدست می‌آید؛ ارقامی که می‌توان آن‌ها را به این صورت نیز تفسیر کرد که هر یک میلیون دلار ارز تخصیص یافته به کرمان موتور، معادل افزوده شدن ۱۰۹ دستگاه خودروی نو به ناوگان خودروی کشور است و این مقدار برای مدیران خودرو برابر با ۷۸ دستگاه، بهمن ۷۶ دستگاه، فردا موتورز ۷۷ دستگاه، آرین پارس موتور ۶۹ دستگاه و ماموت خودرو ۵۸ دستگاه بوده است.

 

مجموع ارزبری خودروسازان در سال ۱۴۰۲

در پایان، ذکر ۵ نکته زیر برای جمع‌بندی این مطلب می‌تواند مفید باشد:

- ۵.۴۵ میلیارد دلار اختصاص یافته محصولات خودروسازان داخلی در سال ۱۴۰۲ معادل بیش از ۸۰ میلیون بشکه نفت خام ۷۰ دلاری و یا به عبارتی صادرات روزانه بیش از  ۲۱۳ هزار بشکه نفت خام است.

- صرف ۲۲۴ میلیون دلار برای واردات ۱۱،۲۳۶ دستگاه خودروی سواری نو نشان می‌دهد که متوسط ارزش گمرکی این خودرو‌ها بیش از ۱۹،۹۰۰ دلار بوده است؛ به عبارت دیگر، هر یک میلیون دلار ارز اختصاص یافته به واردات خودروی نو، منجر به افزوده شدن ۵۰ دستگاه خودرو به ناوگان خودروی کشور شده است. برهمین اساس، اگر تمام ۵.۴۵ میلیارد دلار اختصاص یافته به محصولات خودروسازان داخلی، به واردات خودروی نو اختصاص می‌یافت، واردات ۲۷۴ هزار دستگاه ممکن می‌شد و برای واردات ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودرو (معادل تولیدات خودروی سواری و وانت در سال ۱۴۰۲) به بیش از ۲۲ میلیارد دلار (حدود ۳۱۹ میلیون بشکه نفت خام ۷۰ دلاری – صادرات روزانه حدود ۸۷۰ هزار بشکه) نیاز بود.

- مقایسه ۳ سدان رقیب با ابعاد متوسط و مجهز به گیربکس اتوماتیک، یعنی تارای اتوماتیک، شاهین اتوماتیک و جک جی۴ نشان می‌دهد که ارزبری خودروی جی۴ (۴،۷۷۳ دلار) کمتر از شاهین اتوماتیک (۴،۷۹۲ دلار) و تارای اتوماتیک (۵،۱۲۷ دلار) است؛ درحالی که دو خودروی شاهین و تارا، خودرو‌های طراحی شده توسط خودروسازان ایرانی برای تولید در ایران هستند، ولی خودروی جک جی۴ توسط چینی‌ها طراحی شده است. این نکته می‌تواند نشانه‌ای از خیز کرمان موتور برای ورود به سگمنت‌های پرتیراژ بازار کشور با تکیه بر پلتفرم اختصاصی‌اش (که برپایه جی۴ است) و زیرساخت داخلی تامین‌اش باشد؛ سگمنت‌هایی که به طور سنتی در اختیار دو خودروساز خصولتی یعنی ایران خودرو و سایپا بوده‌اند و حالا مدعی جدیدی به سراغ آن‌ها آمده است.

- نگاهی به ترکیب هیات مدیره شرکت‌های کوروش موتور آریا و دنیای قطعات پارتیان صنعت بم نشان می‌دهد که این شرکت‌ها با مدیران خودرو در ارتباط و واردکننده بخشی از قطعات مورد نیاز مونتاژ خودرو‌های چری در ایران هستند. اگر با استفاده از داده‌های منتشره توسط گمرک، میزان ارزش واردات این دو شرکت به ارزش واردات صنایع خودروسازی مدیران افزوده شود، ارزش واردات خودرو‌های چری توسط مدیران خودرو به رقم ۱.۷۹ میلیارد دلار می‌رسد که معادل بیش از ۳۰ درصد از کل ارزش گمرکی واردات مربوط به شرکت‌های فعال در صنعت خودرو، موتورسیکلت و قطعه و همچنین معادل بیش از ۲.۵ درصد از کل ارزش گمرکی واردات ایران در سال ۱۴۰۲ است. اعداد محاسبه شده براساس داده‌های وزارت صمت نیز نتایج مشابهی دارند. این درحالی‌ست که مدیران خودرو با فروش کمتر از ۱۴۰ هزار دستگاه خودرو در سال ۱۴۰۲، رقمی حدود ۱۰ درصد از مجموع خودرو‌های تولید شده در ایران را به خود اختصاص داده است. در صورتی که فیدلیتی‌های تولیدی توسط بهمن را به تولیدات چری در ایران اضافه کنیم، سهم ارزبری خودرو‌های چری از مجموع ارزبری خودرو‌های تولیدی در ایران به ۳۴ درصد نزدیک می‌شود، درحالیکه کمتر از ۱۱.۵ درصد مجموع خودرو‌های تولیدی ایران را محصولات چری تشکیل می‌دهند. این موضوع نشان‌دهنده کم بودن میزان داخلی‌سازی محصولات چری و رویکرد خاص این شرکت چینی به مونتاژ در ایران و به طور کلی بازار ایران دارد.

- حداقل ارزبری در میان مدل‌های بررسی شده مربوط به خودروی پراید ۱۵۱ با حدود ۱،۱۰۰ دلار است. توجه به این عدد در کنار اینکه بازار ۱۵ میلیارد دلاری خودرو ایران نیازمند ۶ میلیارد دلار واردات (معادل ۴۰ درصد از فروش) است این نکته را بار دیگر گوشزد می‌کند که صنعت خودرو یک صنعت جهانی است و قدیمی‌ترین پلتفرم‌های کشور که سابقه تولید چندین دهه‌ای دارند، همچنان به تکنولوژی خارج از مرز‌های کشور وابسته هستند و کاهش سطح روابط اقتصادی بین‌المللی به ضرر صنعت و بازار خودروی ایران خواهد بود.

دیگر خبرها

  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • خودرو کی ام سی KMC T9 + مشخصات، تصاویر و قیمت جک T9 پیکاپ
  • (تصاویر) رونمایی از خودروی چینی با الهام از گربه
  • جت جنگنده ام جی در نمایشگاه خودروی پکن+عکس
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • 2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)