Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شرکت خودروسازي بي ام دابليو لوگوي خود را با الهام از بازتاب پره‌هاي پروانه يک هواپيما طراحي کرده است.

به گزارش گروه فضاي مجازي خبرگزاري ميزان، بي ام دابليو يک شرکت خودروسازي آلماني شناخته شده مي‌باشد که طرفداران بسياري دارد. گفتگو درباره ويژگي هاي اين خودروي لوکس آلماني جاي بحث بسياري دارد که در اينجا تنها به شرح تاريخچه مختصري از طراحي لوگوي اين شرکت اکتفا مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ارتباط با تاريخچه لوگوي بي ام دابليو، نظرات متعددي وجود دارد. گفته مي‌شود سهام‌داران اين شرکت، براي طراحي برند خود از بازتاب چرخش ملخ هواپيما الهام گرفته اند. منبع اين تفسير جلد يک مجله هواپيمايي بي ام دبليو است.
انتشار اين نظر از زماني آغاز شد که فارنکوپف مدير وقت بخش مطبوعات و رسانه هاي بي ام دابليو در مورد ايده طراحي لوگوي اظهارنظر کرد.

طبق اظهارات او طي مقاله اي، مهندسان بي ام دابليو با نگاه کردن به فرآيند چرخش پروانه هواپيماي خود، اين ايده به ذهنشان خطور کرد که هنگام چرخيدن، سه حرف بي، ام و دابليو را تداعي مي‌کند.
طبق نظر منتقدين، اين نظريه نمي‌تواند صحت داشته باشد زيرا بي ام دابليو اولين موتور هواپيماي خود را در سال 1918 يعني شش ماه بعد از طراحي لوگو ساخت.
اما نظر ديگري که در اين خصوص رواج يافت رنگ آبي و سفيد سمبل محل تولد مدير بي ام دابليو يعني شهر بايرن بود. اين نظر به مراتب منطقي تر به نظر مي‌رسد.

از طرفي بي ام دابليو در ابتدا زير مجموعه اي از شرکت رپ موتور بود که در سال 1917 نام خود را به بي ام دابليو تغيير داد و تمام متعلقات رپ موتور را از آن خود کرد.
لوگوي شرکت رپ موتور، نمادي از سر يک اسب سياه رنگ بود که در درون دايره‌اي احاطه شده است. طبق توضيحات ارائه شده، چندان دور از ذهن نيست که بي ام دابليو در طراحي لوگوي خود از رپ موتور ايده گرفته باشد.
با توجه به اشاره‌اي که در نام تجاري بي ام دابليو به واژه «بايرن» شده است، مي توان ارتباطي منطقي ميان نام شرکت و لوگوي آن يافت.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهاي پيام/





منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۵۴۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی

زنبور رباتیک بیونیک‌بی (BionicBee) با وزن ۱.۱۹ اونس (۳۴ گرم) و طول ۸.۶ اینچ (۲۲ سانتی متر)، کوچکترین شی پرنده از شبکه آموزش بیونیک را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، فستو (Festo)، استاد توسعه اشیاء پرنده بیونیک، از زنبور‌های رباتیک فوق سبک و با ظرافت طراحی شده رونمایی کرد.

این ربات کوچک بیونیک‌بی (BionicBee) نام دارد و بخشی از شبکه یادگیری بیونیک شرکت اتوماسیون آلمان است. این شرکت به توسعه محصولات الهام گرفته از طبیعت شناخته شده است.

این زنبور‌ها می‌توانند به صورت کاملا مستقل با تعداد بالا به عنوان بخشی از یک گروه پرواز کنند. ساختار سبک وزن ثابت بیونیک‌بی مانور و مدت زمان پرواز خوبی را ارائه می‌دهد. در توسعه بیونیک‌بی مهندسان از پروژه‌های قبلی بهره بردند. آن‌ها پیش از این ربات‌هایی را به نمایش گذاشته بودند که از پرستو‌ها و سنجاقک‌ها الگوبرداری شده بودند.

طراحی مولد

این اولین بار است که توسعه‌دهندگان از روش طراحی مولد استفاده می‌کنند. با توجه به چند پارامتر، یک نرم افزار بهترین ساختار را بر اساس اصول طراحی خاص تعیین می‌کند. این روش از کمترین مقدار مواد مورد نیاز برای تولید پایدارترین طرح قابل تصور استفاده می‌کند.

به گفته این شرکت، طراحی سبک وزن آن برای زمان‌های طولانی پرواز و مانور عالی ضروری است. تعامل هوشمند بین موتور‌ها و مکانیک به این معنی است که برای مثال، فرکانس ضربان بال را می‌توان به طور دقیق برای مانور‌های مختلف تنظیم کرد. فرکانس ضربان بال مگس‌های زنبور مصنوعی بین ۱۵ تا ۲۰ هرتز است. بال‌ها با زاویه ۱۸۰ درجه به جلو و عقب حرکت می‌کنند.

فناوری پرواز دقیق

با توجه به ماهیت دست ساز هر زنبور، حتی کوچکترین تغییرات در تولید می‌تواند بر الگو‌های پرواز تأثیر بگذارد. به همین دلیل، زنبور‌ها همچنین دارای یک ویژگی کالیبراسیون خودکار هستند که به هر زنبور اجازه می‌دهد تا پارامتر‌های کنترل کننده بهینه خود را پس از یک پرواز آزمایشی کوتاه شناسایی کنند.

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • شباهت بی‌نظیر زنبور رباتیک به زنبور واقعی
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • شرکت هسل دیزاین
  • عوامل موثر بر قیمت طراحی سایت ۱۴۰۳
  • پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا کیست؟ + تصاویر | شای داویدای کیست؟
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران